MEDLEMSFORDELER

Å bli medlem i Arendal Triathlon er en fin mulighet til å bli en del av et større trenings fellesskap. Klubben er forholdsvis ung (etablert i 2007), men har med tiden vokst seg «småstor», med over 100 medlemmer. Vi trener jevnlig sammen (bla tre ganger i uka på Stinta), drar på turer, arrangerer treningsleirer, får rabatter og har flott klubbtøy. Men viktigst av alt; vi er er sosiale og liker å dele av erfaringene våre.

 

Klubben ønsker å stimulere medlemmene til å delta på konkurranser. Særlig ønsker vi et yrende triathlonmiljø på Sørlandet. Klubben sponser derfor medlemmer med deler av startavgiften dersom man deltar på lokale konkurranser. Vi ønsker også å satse på de unge for å sikre tilveksten. De får derfor ekstra gode betingelser ifht sponsing. I tillegg sponses de som kvalifiserer seg til VM i Ironman Hawaii og VM i Ironman 70.3. Se retningslinjer for sponsing her.

 

Hvert år arrangerer vi Hove Tri, og klubbens medlemmer bidrar med oppgaver fra stevneledelse til løypevakter og rigging. Dette arbeidet er sosialt og bidrar til både samhold i klubben, samt penger i klubbkassen.

 

Klubbens filosofi er at det skal være rimelig å være medlem i klubben. Kr. 300 for medlemskap voksen, kr. 100 for barn og kr.600 for familiemedlemskap.

 

Innmelding i Arendal Triathlon:

For å registrere ditt medlemskap må du registrere deg via Min idrett. Opprett profil eller bruk konto du har fra før. Søk opp Arendal Triathlon via medlemskap og send søknad. Du vil da bli fakturert for medlemskapet i etterkant.

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

Kontaktadresse:

 

Arendal Triathlon

v/Eirin Eilertsen
Heiaveien 21,

4843 ARENDAL

Organisasjonsnummer:

 

993 160 504

  • Facebook Social Icon