TRENING

 

Mange triathleter trener alene. I Arendal Triathlon ønsker vi å legge til rette for fellestreninger hvor glede,inspirasjon og fellesskap står i fokus. De erfarne deler mer enn gjerne sine kunskaper om trening og kosthold, og vi er en inkluderende klubb hvor alle er velkommen på trening uansett nivå, alder og kjønn. 

 

SYKLING

Om våren begynner vi å sykle ute. Treninger avtales på medlemmenes Facbooggruppe. Er vi mange som møter opp, deler vi oss inn i grupper, slik at alle får en god trening.

 

Klubben har 2 sykkelruller til utlån. 

 

​​SVØMMING

I vintersesongen svømmer vi i Stinta svømmehall. Treningstidene finner du

i medlemsgruppa på Facebook.

 

Sommerstid svømmer vi på Sørsvann eller i sjøen. Vi bruker Facebook aktivt til å avtale treninger, så følg med i medlemsgruppa vår som du legges til i når du melder deg inn i klubben vår.

 

Klubben jobber for tiden med å engasjere fast svømmetrener.

 

TRENINGSSAMLINGER

Hver vår drar vi til Sæby i Danmark en langhelg. Vi bor sammen i ferieleiligheter og har felles svømme-, sykkel- og løpetreninger. Øktene legges opp for alle nivåer, og den ene dagen drar vi alle på langtur til Skagen. Helgen preges av mye god trening, og ikke minst mye sosialt samvær og god mat.

 

Vi prøver også å legge opp til minst én svømmecamp med innleid trener i løpet av vinteren. Her kan nybegynnere få opplæring i crawl teknikk og erfarne få tips til å finpusse teknikken.

TRISØR SERIEN

I sommerhalvåret (mai - sept) arrangerer vi uformelle triathlonkonkuranser (sprintdistanse) sammen med triathlonklubbene i Grimstad og Kristiansand.Dette er et gratis tilbud til alle medlemmer. Vi ønsker spesielt nyskjerrige mosjonister (potensielle medlemmer) hjertelig velkommen til å komme og prøve seg på denne spennende sporten.

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com

Kontaktadresse:

 

Arendal Triathlon

v/Eirin Eilertsen
Heiaveien 21,

4843 ARENDAL

Organisasjonsnummer:

 

993 160 504

  • Facebook Social Icon